Czerwona kapusta z konfiturą z czarnej porzeczki

Składniki

Czerwona kapusta z jabłkiem

800 g

Konfitura z czarnej porzeczki

2-3 łyżki

Sok z czarnej porzeczki

100 ml

Sól

do smaku

Pieprz

do smaku

Liczba porcji

10

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Czerwona kapusta z jabłkiem

800 g

Konfitura z czarnej porzeczki

2-3 łyżki

Sok z czarnej porzeczki

100 ml

Sól

do smaku

Pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Sok z czarnej porzeczki podgrzać z konfiturą i dodać rozmrożoną kapustę. Zagotować i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Sposób podania:

Można podawać udekorowane świeżym koperkiem lub natką pietruszki.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację