Pieczona dynia hokkaido z białą fasolą i tymiankiem

Składniki

Dynia w kostkach

500 g

Biała fasola pakowana próżniowo

500 g

Cebula czerwona

2 szt.

Tymianek

5 g

Oliwa z oliwek

50 ml

Czosnek

6 ząbków

Sól

do smaku

Pieprz

do smaku

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

45 minut

Składniki

Dynia w kostkach

500 g

Biała fasola pakowana próżniowo

500 g

Cebula czerwona

2 szt.

Tymianek

5 g

Oliwa z oliwek

50 ml

Czosnek

6 ząbków

Sól

do smaku

Pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Dynię wyłożyć na blachę, dodać cebulę pokrojoną w pióra, czosnek, fasolę, sól, pieprz oraz tymianek. Całość skropić oliwą. Rozgrzać piekarnik do 220°C i piec przez 30 min.

Sposób podania:

Podawać na gorąco.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Dynia w kostkach

Biała fasola pakowana próżniowo

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację