Spotkanie Ambasadorów Bonduelle i warsztaty z Kristofferem Basznianinem
Aktualności

Spotkanie Ambasadorów Bonduelle i warsztaty z Kristofferem Basznianinem

Pyszne jedzenie, znakomici kucharze, mistrzowski pokaz.

 

3 lutego 2017 w Warszawie, w Studio Food Lab odbyło się spotkanie Ambasadorów marki Bonduelle.

 

Zaproszeni szefowie kuchni uczestniczyli w warsztacie kulinarnym prowadzonym przez znakomitego i znanego już w Polsce szefa kuchni – Kristoffera Basznianina.

 

Wszystkie zaprezentowane podczas warsztatów dania opierały się na warzywach i grzybach. Ich bogactwo i różnorodność zaskoczyły samych uczestników! Każdy z nich samodzielnie przygotowywał danie pod czujnym okiem Krisa. Była to niepowtarzalna okazja do doskonalenia swojego warsztatu kulinarnego pod okiem uznanego na arenie międzynarodowej szefa kuchni.

 

Spotkanie i warsztaty były bardzo owocne, o czym przekonacie się już niebawem! Na naszej stronie pojawią się autorskie przepisy na dania, które powstały podczas warsztatów z Kristofferem Basznianinem.

 

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin to uznany na całym świecie szef kuchni. W swojej pracy łączy smak z wiedzą z zakresu nauk ścisłych i sztuką. Pracował w restauracjach nagradzanych gwiazdkami Michelina. Prowadzi warsztaty kucharskie, podczas których zachęca do kreatywnego podejścia do gotowania.

 

Kilka zdjęć ze spotkania:

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

A to niektóre efekty spotkania:

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie

 

Kristoffer Basznianin - spotkanie