14 marca 2017

Przepisy z najlepszymi produktami w sektorze HoReCa!

16 marca 2017 roku, podczas gali Food Show w Katowicach, Gama Sous Vide Bonduelle Food Service otrzymała prestiżową nagrodę Food Show Star dla najlepszego produktu z sektora HoReCa!
Przepisy z najlepszymi produktami w sektorze HoReCa!

 

Zobacz koniecznie przepisy, w których możesz wykorzystać naszą nagrodzoną gamę produktów pakowanych próżniowo Sous Vide!

 




Hummus

Hummus

Wegański smalec z jabłkiem

Tapenada z soczewicą

Cieciorka z prażoną cebulką i parmezanem

Crostini z humusem z cieciorki i pieczoną wieprzowiną

Soczewica z serem kozim i suszonymi pomidorami

Quesadille z soczewicą

Minestrone z jarmużem, białą fasolą i jagodami goji

Zupa z fasoli i jarmużu

Zupa krem z salsefii i pikantnej cieciorki

Chłodnik buraczkowy

Gazpacho z hummusu z cieciorki

Zupa z kurkami i soczewicą

Zapiekanka warzywna z soczewicą

Burger z kaszy gryczanej, białej fasoli i buraczków

Burger z cieciorki, soczewicy, bobu i fasoli

Burger buraczany z cieciorką i soczewicą sous-vide

Sałatka z cieciorki i brokułów

Sałatka z buraczków

Sałatka z buraków i pomarańczy

Strefa Nagród
facebook
Warzywne inspiracje
UWAGA:
do poprawnego działania strony włącz w przeglądarce internetowej obsługę JavaScirpt