16 sierpnia 2017

Gama warzyw SOUS-VIDE!

Apetyczne i oryginalne dania w Twojej kuchni! Sprawdź jakie możliwości daje Ci gama warzyw Sous-Vide!
Gama warzyw SOUS-VIDE!

 

Innowacyjny proces Sous Vide pozwolił stworzyć gamę warzyw konserwowych nowej jakości. Precyzyjna obróbka pozwala na zachowanie naturalnych właściwości i walorów warzyw.

 

Dzięki minimalnej ilości zalewy warzywa nie pozostają w długim kontakcie z wodą
– to pozwala im zachować swoje naturalne walory:
Intensywny kolor
łatwość przechowywania
Chrupiącą teksturę

Dzięki minimalnej ilości zalewy warzywa nie pozostają w długim kontakcie z wodą – to pozwala im zachować swoje naturalne walory:

 

 

  • Intensywny kolorłatwość przechowywania
  • Chrupiącą teksturę

Zalety warzyw konserwowych: 
  • Łatwość przechowywania (temperatura pokojowa)
  • Długi termin przydatności
Czas przygotowania skrócony do minimum! 
  • Otwórz puszkę
  • Wysyp zawartość do miseczki
  • Dodaj składniki i zamieszaj

 

gama warzyw sous vide


Zobacz inspirujące przepisy z warzywami z gamy Sous-Vide Bonduelle Food Service!

 

Pieczona dynia hokkaido z białą fasolą i tymiankiem

Pieczona dynia hokkaido z białą fasolą i tymiankiem

Sałatka z soczewicy, z wędzonym łososiem...

Falafel z bobem i cieciorką

Kuskus z brokułami, grillowaną kukurydzą i fasolą borlotti

Pasta z białej fasoli z karczochami

Sałatka z kurczakiem BBQ i kukurydzą

Strefa Nagród
facebook
Warzywne inspiracje
UWAGA:
do poprawnego działania strony włącz w przeglądarce internetowej obsługę JavaScirpt