Gama warzyw SOUS-VIDE!
Aktualności

Gama warzyw SOUS-VIDE!

Apetyczne i oryginalne dania w Twojej kuchni! Sprawdź jakie możliwości daje Ci gama warzyw Sous-Vide!

 

Innowacyjny proces Sous Vide pozwolił stworzyć gamę warzyw konserwowych nowej jakości. Precyzyjna obróbka pozwala na zachowanie naturalnych właściwości i walorów warzyw.

 

Dzięki minimalnej ilości zalewy warzywa nie pozostają w długim kontakcie z wodą
– to pozwala im zachować swoje naturalne walory:
Intensywny kolor
łatwość przechowywania
Chrupiącą teksturę

Dzięki minimalnej ilości zalewy warzywa nie pozostają w długim kontakcie z wodą – to pozwala im zachować swoje naturalne walory:

  • Intensywny kolorłatwość przechowywania
  • Chrupiącą teksturę

Zalety warzyw konserwowych: 
  • Łatwość przechowywania (temperatura pokojowa)
  • Długi termin przydatności
Czas przygotowania skrócony do minimum! 
  • Otwórz puszkę
  • Wysyp zawartość do miseczki
  • Dodaj składniki i zamieszaj

 

gama warzyw sous vide


Zobacz inspirujące przepisy z warzywami z gamy Sous-Vide Bonduelle Food Service!