Konkurs Roberta Sowy Kulinarny Talent 2018
Aktualności

Konkurs Roberta Sowy Kulinarny Talent 2018

Zapraszamy na 10. edycję prestiżowego konkursu kulinarnego, w której mamy zaszczyt uczestniczyć jako Mecenas. Młodzi adepci sztuki kulinarnej będą tworzyć autorskie dania z wykorzystaniem takich produktów Bonduelle Food Service jak Boczniaki Mini, Pasternak Krojony, Karczochy Krojone Serca, Mieszanka Grzybów czy Salsefia Krojona MINUTE.  

„Kulinarny Talent” to wyjątkowa szansa dla młodych kucharzy z wyobraźnią – tu szczególnie liczy się wizja oraz odwaga w łączeniu wszelkich elementów dobrej kuchni – smaków, technik, produktów czy kompozycji na talerzu.

Laureatów konkursu wybiorą dwa składy jurorskie – jury profesjonalne składające się z autorytetów kulinarnych oraz jury gwiazd, czyli popularnych aktorów, muzyków i dziennikarzy.

 

Zobacz więcej informacji na temat konkursu Kulinarny Talent 2018.