Kurki w śmietanie, a może na maśle? Zaskocz gości pomysłowością!
Aktualności

Kurki w śmietanie, a może na maśle? Zaskocz gości pomysłowością!

Jeśli zastanawiasz się nad sezonowym menu kurkowym, teraz jest najlepszy czas! I nawet susza nie zagrozi Twoim daniom, bo mamy coś, co rozwiąże ten problem!

Twoi goście dopominają się sezonowego menu? I mają rację! Lato to czas dań z kurkami: od śniadania do kolacji! Przedłużające się upały są jednak bezlitosne dla wielbicieli grzybów. Tegoroczne zbiory nie są jeszcze imponujące, a goście czekają.

Co powiesz na kurki, które:

  • zostały zebrane w polskich lasach
  • pochodzą ze najświeższych zbiorów - zapakowane zaraz po zebraniu
  • są oczyszczone i pozbawione goryczy
  • nie tracą jędrności po obróbce termicznej
  • zachowują 100% naturalnego smaku
  • Poznaj Kurki w Zalewie od Bonduelle Food Service, oszczędź czas, miejsce i energię. Nie oszczędzaj na smaku!

Pobierz dodatkowe informacje »