Kongres Szefów Kuchni - zapraszamy 9/10/2019!
Aktualności

Kongres Szefów Kuchni - zapraszamy 9/10/2019!

Jesteś szefem kuchni? 9 października nie może Cię zabraknąć na najważniejszym wydarzeniu dla szefów z całej Polski. 100% praktycznej wiedzy, trendy, uznani specjaliści z branży oraz nowości od najlepszych dostawców dla branży HoReCa - spotkaj się z Bonduelle Food Service i jako pierwszy poznaj nasze nowości!

Nie ma dobrej restauracji bez dobrego szefa kuchni

Jeśli zgadzasz się z tym zdaniem, wpisz ten dzień do kalendarza: Kongres Szefów Kuchni już 9 października w Hali EXPO XXI w Warszawie. To kolejna edycja wyczekiwanego ogólnopolskiego spotkania szefów kuchni. Znamy specyfikę tego zawodu. Odpowiedzialność i multizadaniowość, doskonała organizacja pracy pod presją czasu, sprawne zarządzanie zespołem to tylko niektóre elementy codziennego dnia szefa kuchni. Porozmawiajmy o tym!

W programie Kongresu Szefów Kuchni:

  • Piotr Rogowski o skutecznym zarządzaniu personelem restauracji oraz o budowaniu stabilnego zespołu
  • Rafał Głowacki o relacjach szefa kuchni z menedżerem
  • Grzegorz Łapanowski o rewolucji kulinarnej, najnowszych kierunkach rozwoju i prowadzeniu restauracji w nowych realiach kulinarnych
  • Kuba Korczak o jasnych i ciemnych stronach kulinarnej niezależności szefów kuchni
  • Maciej Otrębski o tym, jak rosnący trend wegański zmienia polską gastronomię
  • inspiracje, badania, trendy i debaty

pełen program szkoleniowy Kongresu Szefów Kuchni »

Zapraszamy do strefy Bonduelle Food Service

Od lat wspieramy najlepszych szefów kuchni produktami oraz technologiami, dzięki którym praca może być prawdziwą przyjemnością. Znajdziesz nas w strefie sprawdzonych dostawców dla branży HoReCa (stoisko nr 20). Nasi szefowie kuchni, z Mariuszem Gachewiczem na czele, będą przygotowywać wysmakowane inspiracje z produktów Bonduelle Food Service. Nie zabraknie też niespodzianek i nowości! Daj się zainspirować do gotowania na najwyższym poziomie i bądź trendsetterem w HoReCa!

Kongres Szefów Kuchni - 9/10/2019
Hala EXPO XXI, Warszawa, ul. Prądzyńskiego 12/14
Kongres ma formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogą Szefowie Kuchni i Zastępcy Szefów Kuchni.
Wstęp: dla Szefów Kuchni i ich zastępców bezpłatny, wymagana rejestracja do dnia 07.10.2019 do godziny 17:00.

Zarejestruj się »

Nie jesteś Szefem Kuchni ani jego zastępcą, a chcesz wziąć udział w wydarzeniu?

Skontaktuj się z naszym przedstawicielem »