Odmrażanie gastronomii – zobacz, jak możemy Ci pomóc!
Aktualności

Odmrażanie gastronomii – zobacz, jak możemy Ci pomóc!

Ponad dwa miesiące walki o przetrwanie – tak wyglądał świat gastronomii na całym świecie od początku marca. Czas na pozytywne zmiany! Jeśli chcesz, aby Twoja restauracja wróciła do normalności w łatwy i smaczny sposób – zobacz, jak możemy Ci pomóc! Będzie pysznie, będzie bezproblemowo, w zgodzie z najnowszymi trendami spożywczymi, bez odpadów i bez strat. Gotowi stawić czoło nowym wyzwaniom?

Nie masz czasu na długie szkolenia zespołu? Postaw na sprawdzone technologie!
Po miesiącach przestoju każdy restaurator chciałby, aby jego zespół szybko i sprawnie wszedł w odpowiedni tryb pracy. Dlatego skrócenie szkoleń do niezbędnego minimum to istotny element organizacji restauracji. Odpowiednie porcjowanie, estetyczne mis-en-place, eleganckie podanie – to wszystko prawdziwa sztuka, ale również gwarancja utrzymania food costu na właściwym poziomie. W Bonduelle Food Service już o tym pomyśleliśmy! Wykorzystaj doświadczenie naszych szefów kuchni i sprawdź:
Idealne porcje Puree 100% Warzyw, które wykorzystasz jako podstawę zup, sosów czy terrin warzywnych
Klasykę francuskiej kuchni – Mieszkankę Warzywną “Ratatouille” – z warzywami, oliwą i aromatycznym sosem pomidorowym w idealnych proporcjach
Chrupiące Warzywa w Tempurze – użyj ich jako przystawki lub przybranie aromatycznych kremów warzywnych
Nasza Papryka w paskach podsmażana to produkt, który uatrakcyjni niemal każde wytrawne danie o smak i kolory dojrzałych warzyw.
Sezon grillowy w pełni, a Ty nie możesz sobie pozwolić na inwestycje w nowy sprzęt? Skorzystaj z gamy grillowanych warzyw!
Nie możesz zainwestować w nowy sprzęt? Wystarczą odpowiednio przygotowane produkty! Warzywa Grillowane Bonduelle Food Service to wyselekcjonowane, młode warzywa z jędrnym miąższem, grillowane i błyskawicznie zamrażane w oddzielnych kawałkach. 
Dzięki innowacyjnej technologii warzywa zachowują pełnię smaku, atrakcyjny wygląd i aromat. Jak świeżo zdjęte z gorącego grilla!
Wiesz, że czas to pieniądz, który warto oszczędzać również w kuchni? Poznaj gamę Minute® – te warzywa będą gotowe jeszcze szybciej niż myślisz!
Znasz magię warzyw gotowanych na parze? Ten proces technologiczny masz już za sobą: zrobiliśmy to za Ciebie! Warzywa Minute® zachwycą Cię nie tylko doskonałym smakiem, chrupkością, intensywnymi kolorami, ale również błyskawicznym sposobem przygotowania! Zapomnij o mozolnej obróbce wstępnej, wystarczy rozmrozić i podać je na zimno lub dodać do Twoich dań gorących na kilka minut przed końcem gotowania. Dzięki różnorodności produktów w gamie Minute® znajdziesz dla nich bardzo szerokie zastosowanie w swoim menu!
Sprawdź Warzywa Gotowane na parze MINUTE® >>
Nie chcesz marnować żywności? Postaw na długi termin przydatności oraz łatwość przechowywania!
Zapewnij swojej kuchni stały dostęp do wysokiej jakości warzyw, a dla bezpieczeństwa zespołu oraz kontrahentów postaraj się ograniczyć ilość dostaw. Jak to zrobić? Korzystaj ze sprawdzonych rozwiązań od Bonduelle Food Service. Zastosowanie innowacyjnego procesu SOUS-VIDE pozwoliło nam stworzyć gamę warzyw konserwowych w nowej jakości, zbliżonej do warzyw świeżych.  Precyzyjna obróbka termiczna, podczas której dodawana jest minimalna ilość zalewy, pozwala na zachowanie naturalnych właściwości i walorów warzyw. Bez marnowania, bez odpadów, bez strat: użyj dokładnie tyle, ile potrzebujesz! 
Sprawdź bogactwo gamy Sous-vide >>
Brakuje Ci pomysłów na nowe dania? Pomyśleliśmy o Tobie!
Otwórz swój lokal mając pewność, że podążasz za najnowszymi trendami! Dania roślinne mają moc: sprawiają, że każde menu staje się atrakcyjne i różnorodne.
O najnowszych trendach przeczytasz tu >>
Przydadzą Ci się do tego nasze najnowsze produkty, sprawdź je >>

Nie masz czasu na długie szkolenia zespołu? Postaw na sprawdzone technologie!

Po miesiącach przestoju każdy restaurator chciałby, aby jego zespół szybko i sprawnie wszedł w odpowiedni tryb pracy. Dlatego skrócenie szkoleń do niezbędnego minimum to istotny element organizacji restauracji. Odpowiednie porcjowanie, estetyczne mis-en-place, eleganckie podanie – to wszystko prawdziwa sztuka, ale również gwarancja utrzymania food costu na właściwym poziomie. 

W Bonduelle Food Service już o tym pomyśleliśmy! Wykorzystaj doświadczenie naszych szefów kuchni i sprawdź:

Idealne porcje Puree 100% Warzyw, które wykorzystasz jako podstawę zup, sosów czy terrin warzywnych

Klasykę francuskiej kuchni – Mieszankę Warzywną “Ratatouille” – z warzywami, oliwą i aromatycznym sosem pomidorowym w idealnych proporcjach

Chrupiące Warzywa w Tempurze – użyj ich jako przystawki lub przybranie aromatycznych kremów warzywnych

Nasza Papryka w paskach podsmażana to produkt, który uatrakcyjni niemal każde wytrawne danie o smak i kolory dojrzałych warzyw.

Sezon grillowy w pełni, a Ty nie możesz sobie pozwolić na inwestycje w nowy sprzęt? Skorzystaj z gamy grillowanych warzyw!

Nie możesz zainwestować w nowy sprzęt? Wystarczą odpowiednio przygotowane produkty! 

Warzywa Grillowane Bonduelle Food Service to wyselekcjonowane, młode warzywa z jędrnym miąższem, grillowane i błyskawicznie zamrażane w oddzielnych kawałkach. Dzięki innowacyjnej technologii warzywa zachowują pełnię smaku, atrakcyjny wygląd i aromat. Jak świeżo zdjęte z gorącego grilla!

Wiesz, że czas to pieniądz, który warto oszczędzać również w kuchni? Poznaj gamę Minute® – te warzywa będą gotowe jeszcze szybciej niż myślisz!

Znasz magię warzyw gotowanych na parze? Ten proces technologiczny masz już za sobą: zrobiliśmy to za Ciebie! Warzywa Minute® zachwycą Cię nie tylko doskonałym smakiem, chrupkością, intensywnymi kolorami, ale również błyskawicznym sposobem przygotowania! 

Zapomnij o mozolnej obróbce wstępnej, wystarczy rozmrozić i podać je na zimno lub dodać do Twoich dań gorących na kilka minut przed końcem gotowania. Dzięki różnorodności produktów w gamie Minute® znajdziesz dla nich bardzo szerokie zastosowanie w swoim menu!

Sprawdź Warzywa Gotowane na parze MINUTE® >>

Nie chcesz marnować żywności? Postaw na długi termin przydatności oraz łatwość przechowywania!

Zapewnij swojej kuchni stały dostęp do wysokiej jakości warzyw, a dla bezpieczeństwa zespołu oraz kontrahentów postaraj się ograniczyć ilość dostaw. 

Jak to zrobić? Korzystaj ze sprawdzonych rozwiązań od Bonduelle Food Service. Zastosowanie innowacyjnego procesu SOUS-VIDE pozwoliło nam stworzyć gamę warzyw konserwowych w nowej jakości, zbliżonej do warzyw świeżych.  Precyzyjna obróbka termiczna, podczas której dodawana jest minimalna ilość zalewy, pozwala na zachowanie naturalnych właściwości i walorów warzyw. 

Bez marnowania, bez odpadów, bez strat: użyj dokładnie tyle, ile potrzebujesz! 

Sprawdź bogactwo gamy Sous-vide >>

Brakuje Ci pomysłów na nowe dania? Pomyśleliśmy o Tobie!

Otwórz swój lokal mając pewność, że podążasz za najnowszymi trendami! Dania roślinne mają moc: sprawiają, że każde menu staje się atrakcyjne i różnorodne.

O najnowszych trendach przeczytasz tu >>

Przydadzą Ci się do tego nasze najnowsze produkty, sprawdź je >>