Chcesz wznieść swoją kuchnię na nowy poziom? Szukasz szybkich, wygodnych rozwiązań najwyższej jakości? Poznaj nowości od Bonduelle Food Service: Risotto z grzybami, Risotto z zielonymi warzywami, Cebulkę podsmażaną w plastrach oraz Trio warzyw grillowanych. Oszczędzaj czas, nie oszczędzając na smaku!

Risotto od Bonduelle Food Service – oryginalny smak i wszechstronne zastosowanie

Idealna struktura ryżu, najlepsze warzywa i odpowiednio dobrane przyprawy to sekret naszych pysznych nowości z gamy dań gotowych. Wystarczy podgrzać i gotowe! Dla wygody szefów kuchni wprowadziliśmy dwa warianty w lubianych przez gości restauracji smakach:

Risotto z grzybami to klasyka włoskiej kuchni. Gotowe do użycia risotto aromatycznym borowikiem, odpowiednio doprawione, w pysznym sosie śmietanowym z dodatkiem białego wina może stanowić samodzielnie danie wegetariańskie lub dodatek do głównego dania.

Risotto z zielonymi warzywami idealnie wpisuje się w aktualne trendy kulinarne. To unikatowa kompozycja ryżu ze szpinakiem, groszkiem i cebulą w smakowitym sosie śmietanowym z nutą odpowiednio dobranych przypraw. Jest doskonałym dodatkiem do mięs i ryb, może być również samodzielnym daniem roślinnym.

Nowością w gamie warzyw grillowanych jest również Trio grillowanych warzyw. To wyjątkowa, kolorowa kompozycja papryki czerwonej, bakłażanów i cukinii zielonej. Każdy kawałek jest dokładnie grillowany obustronnie i błyskawicznie zamrażany, co sprawia, że warzywa grillowane są odpowiednio soczyste i pełne smaku – od razu po rozmrożeniu. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, a także jako dodatek do pizzy, kanapek, burgerów czy hot dogów. Można go również spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu do potraw na zimno.