Technologia SOUS-VIDE

Bonduelle podąża za trendami, proponując innowacyjną gamę warzyw SOUS-VIDE.

Warzywa PAKOWANE PRÓŻNIOWO Bonduelle Food Service powstały z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej. Zastosowanie innowacyjnego procesu SOUS-VIDE pozwoliło stworzyć gamę warzyw konserwowych w nowej jakości, zbliżonej do warzyw świeżych.  Precyzyjna obróbka termiczna, podczas, której dodawana jest minimalna ilość zalewy pozwala na zachowanie naturalnych właściwości i walorów warzyw.


ZALETY WARZYW PAKOWANYCH PRÓŻNIOWO

JAKOŚĆ WARZYW ZBLIŻONA DO WARZYW ŚWIEŻYCH! ZALETY WARZYW KONSERWOWYCH! DBAŁOŚĆ O EKOLOGIĘ!
• naturalny smak
• intensywny kolor
• chrupiącą teksturę
• łatwość przechowywania,   temperatura pokojowa
• długi termin przydatności
• solidne opakowania, które chronią ich zawartość - małe ryzyko uszkodzenia
• mniejsze zużycie wody
• mniejsza ilość odpadów
• mniejszy transport

Czas przygotowania skrócony do minimum! 3 kroki i gotowe!

 

3 kroki i gotowe

Optymalny, nowy na polskim rynku format puszki o pojemności 3100 ml, to znacznie wiecej warzyw w porównaniu z tradycyjną puszką warzyw konserowych.

porównanie


Warzywa dostępne w gamie PAKOWANYCH PRÓŻNIOWO (SOUS-VIDE):

Sous-Vide - duże puszki

Marchewka tarta PAKOWANA PRÓŻNIOWO 1750 g

Seler tart PAKOWANY PRÓŻNIOWO 1900 g

Biała Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 2350 g

Czerwona Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 2250 g

Buraczki tarte PAKOWANE PRÓŻNIOWO 1850 g

Buraczki w kostkach PAKOWANE PRÓŻNIOWO 1950 g

Cieciorka PAKOWANA PRÓŻNIOWO 2100 g



Sous-Vide - małe puszki

 

Biała Fasola Cannellini PAKOWANA PRÓŻNIOWO 310 g

Buraczki w Kostkach PAKOWANE PRÓŻNIOWO 300 g

Cieciorka PAKOWANA PRÓŻNIOWO 310 g

Czerwona Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 310 g

Soczewica PAKOWANA PRÓŻNIOWO 310 g

Strefa Nagród
facebook
Warzywne inspiracje
UWAGA:
do poprawnego działania strony włącz w przeglądarce internetowej obsługę JavaScirpt