Technologia Warzyw gotowanych na parze MINUTE

Warzywa Gotowane na parze MINUTE! warzywa całkowicie NATURALNE!

Dzięki gotowaniu na parze pod wysokim ciśnieniem, technologii opatentowanej przez Bonduelle Food Service, warzywa przygotowywane są w bardziej wartościowy sposób, niż podczas tradycyjnego gotowania.

Warzywa Gotowane na Parze MINUTE, dzięki swym naturalnym kolorom, nienaruszonej teksturze i smakom, gwarantują prawdziwą przyjemność podniebienia.

zero wody same warzywa

Warzywa Gotowane na parze Minute! Warzywa na Twoich usługach!

Warzywa Gotowane na Parze MINUTE dają możliwość "dwojakiego" zastosowania warzyw: na ciepło - jako dodatek do dań głównych lub na zimno, tuż po rozmrożeniu. Co bardzo ważne - warzywa Gotowane na Parze MINUTE mogą być przechowywane w tem. +3C przez 3 dni po rozmrożeniu, co jest idealnym rozwiązaniem przy planowaniu i organizacji dużych imprez. 

Doskonale sprawdzają się jako składniki sałatek lub jako ciepły dodatek po podgrzaniu. Są również  "gotowe do spożycia" po rozmrożeniu. W każdym przypadku zapewniona jest szybkość serwowania i optymalna jakość przy zachowaniu bezpieczeństwa.

Warzywa na zamówienie, to dla Ciebie praktyczna i szybka usługa. Dla Twoich klientów, są gwarancją krótkiego czasu oczekiwania i maksymalnej satysfakcji.

 

 

logo minute


Produkty dostępne w gamie Warzyw gotowanych na parze MINUTE: