Falafel z guacamole i tofu

Składniki

Falafel z cieciorki i kukurydzy

10 szt.

Tofu

200 g

Guacamole

150 g

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

10 minut

Składniki

Falafel z cieciorki i kukurydzy

10 szt.

Tofu

200 g

Guacamole

150 g

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Falafele upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.

Tofu pokroić w kostkę. Na wykałaczki nadziewać Falafel oraz porcję tofu tworząc koreczki.

Sposób podania:

Falafele z tofu podawać w formie koreczków na porcji guacamole.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację