Quesadillas del padre

Składniki

Yummy Vegeburger Texas

10 sztuk

Tortille kukurydziane

20 sztuk

Mieszanka sałat

według uznania

Tarty ser cheddar

300 g

Ryż gotowany

900 g

Pomidor

2-3 sztuki

Oliwa z oliwek

według uznania

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Yummy Vegeburger Texas

10 sztuk

Tortille kukurydziane

20 sztuk

Mieszanka sałat

według uznania

Tarty ser cheddar

300 g

Ryż gotowany

900 g

Pomidor

2-3 sztuki

Oliwa z oliwek

według uznania

Sposób przygotowania:

Vegeburgery Yummy Texas rozmrozić w temperaturze +3°C i piec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut. Odstawić. Tortille posmarować oliwą z oliwek.

Na tortilli ułożyć Vegeburgera Texas. Następnie ułożyć 90 g ryżu, plasterek pomidora, posypać tartym serem i przykryć drugą tortillą. Delikatnie docisnąć. Tak przygotowane tortille smażyć delikatnie na patelni z obu stron z dodatkiem oliwy z oliwek.

Sposób podania:

Podawać ciepłe z dodatkiem świeżej sałaty.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację