Rostbef w plastrach z pomidorami, parmezanem i warzywami w tempurze

Składniki

Stek antrykot

800 g

Pomidorki cherry

200 g

Parmezan

200 g

Warzywa w tempurze

400 g

Ser pecorino

100 g

Oliwa z oliwek

wedle uznania

Sól w płatkach

do smaku

Pieprz w ziarnach

do smaku

Liczba porcji

4 porcje

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Stek antrykot

800 g

Pomidorki cherry

200 g

Parmezan

200 g

Warzywa w tempurze

400 g

Ser pecorino

100 g

Oliwa z oliwek

wedle uznania

Sól w płatkach

do smaku

Pieprz w ziarnach

do smaku

Sposób przygotowania:

Antrykot pokroić w plastry i upiec (lekki stopień wysmażenia, na półkrwisto). Przyprawić mięso płatkami soli, świeżo mielonym pieprzem i oliwą z oliwek. Pokroić w cienkie plastry i lekko zgrillować.

Sposób podania:

Podawać z parmezanem i pomidorkami pokrojonymi w ćwiartki. Warzywa w tempurze usmażyć i podawać obok mięsa.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Warzywa w tempurze

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację