Sałatka w stylu bistro z zieloną fasolką

Składniki

Fasolka szparagowa zielona cała Minute®

1 kg

Kolorowe pomidorki koktajlowe

500 g

Czarne oliwki

200 g

Rzodkiewki

300 g

Jajka ugotowane na półtwardo

10 sztuk

Trybula

1 pęczek

Grzanki 3 cm x 3 cm

według uznania

Pieprz

do smaku

Jajka ugotowane na twardo

2 sztuki

Musztarda

200 g

Olej z pestek winogron

500 g

Olej z orzechów laskowych

500 g

Liczba porcji

20 porcji

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Fasolka szparagowa zielona cała Minute®

1 kg

Kolorowe pomidorki koktajlowe

500 g

Czarne oliwki

200 g

Rzodkiewki

300 g

Jajka ugotowane na półtwardo

10 sztuk

Trybula

1 pęczek

Grzanki 3 cm x 3 cm

według uznania

Pieprz

do smaku

Jajka ugotowane na twardo

2 sztuki

Musztarda

200 g

Olej z pestek winogron

500 g

Olej z orzechów laskowych

500 g

Sposób przygotowania:

Fasolkę zieloną rozmrozić. Obrać pomidory i rzodkiewki, pokroić na ćwiartki.

Przygotować sos blendując jajka, musztardę i oba oleje.
Jajka ugotowane na twardo – 2 sztuki
Musztarda – 200 g
Olej z pestek winogron – 500 g
Olej z orzechów laskowych – 500 g

Sposób podania:

Fasolkę, jajka i grzanki ułożyć na talerzu i przyprawić sosem.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację