Sałatka z buraczkami i orzechami

Sałatka z buraczkami i orzechami
Składniki:
Sposób przygotowania:
Połączyć elementy na sos, dokładnie wymieszać. Odcedzić buraczki i wymieszać z orzechami. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie dodać sos. Na talerz wyłożyć roszponkę, buraczki z orzechami i sosem, dodać pokrojony w kostkę ser Compte. Udekorować posiekaną pietruszką.
Produkty Bonduelle użyte w przepisie

Buraczki w Kostkach
PAKOWANE PRÓŻNIOWO

Masa netto: 2295 g
Odciek: 1950 g
Pojemność: 3100 ml
Więcej Dodaj do zamówienia
Komentarze
Wykorzystano 0 / 1000 znaków
Strefa Nagród
facebook
Warzywne inspiracje
UWAGA:
do poprawnego działania strony włącz w przeglądarce internetowej obsługę JavaScirpt