Vegeburger Texas z papryką grillowaną i sosem barbecue

Składniki

Yummy Vegeburger Texas

1 sztuka

Bułka burgerowa

1 sztuka

Duet grillowanej papryki w paskach Service+

50 g

Ser cheddar

1 plaster

Sałata rzymska

3 plastry

Sos BBQ

do smaku

Wędzona papryka

do smaku

Liczba porcji

1 porcja

Czas przygotowania

30 minut

Składniki

Yummy Vegeburger Texas

1 sztuka

Bułka burgerowa

1 sztuka

Duet grillowanej papryki w paskach Service+

50 g

Ser cheddar

1 plaster

Sałata rzymska

3 plastry

Sos BBQ

do smaku

Wędzona papryka

do smaku

Sposób przygotowania:

Tostować bułkę na suchej patelni, burger podgrzać zgodnie z przepisem na opakowaniu. Paprykę podsmażyć na suchej patelni.

Na maśle przesmażyć liście sałaty razem z wędzoną papryką. Smarować ciepłą bułkę sosem. Nałożyć sałatę rzymską, burger, ser i paprykę. Całość zamknąć drugą połówką bułki.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację