Zapraszamy na nową stronę

greenology.pl

Sezon na grilla przez cały rok!
Aktualności

Sezon na grilla przez cały rok!

Smacznych i lekkich dań z rusztu nigdy dość. Sezon na grilla z gamą Warzyw Grillowanych Ready to Eat Bonduelle Food Service jest naprawdę długi i pyszny!

 

To najlepszy czas, aby wzbogacić menu o sezonowe dania, do których świetnie pasują grillowane warzywa. Na przystawkę polecamy bruschettę, parmigianę lub roladki sycylijskie z grillowanymi warzywami – to proste ale nieoczywiste propozycje. W roli przekąski świetnie sprawdzi się mini zapiekanka z warzywami grillowanymi z ziemniakami i mozarellą.

 

A na większy głód? Zaproponuj coś lekkiego i sycącego – kasza kuskus z owocami morza, warzywami grillowanymi i bazyliowym pesto, naleśniki z sepią z warzywami grillowanymi, ricottą i parmezanem, a może kasza perłowa z chrupiącymi warzywami i nutą mięty? Inspiruj się naszymi przepisami.

 

Wybierz Gamę Warzyw Grillowanych Ready to Eat Bonduelle Food Service i oszczędzaj czas!

 

  • Oddzielnie mrożone kawałki warzyw
  • Grillowane i błyskawicznie zamrażane
  • Tylko młode warzywa z jędrnym miąższem

 

Warzywa Grillowane Ready to Eat Bonduelle Food Service są gotowe do spożycia po rozmrożeniu, świetnie nadają się na ciepło i na zimno. Można je z powodzeniem stosować np. jako składnik kanapek, burgerów, pizzy, tortilli, a nawet hot dogów. Dobrze komponują się również z różnymi rodzajami hummusów.

Podzielone na wygodne kawałki warzywa doskonale sprawdzą się także jako dodatek do sałatek, mięs i ryb. Wyśmienicie smakują z różnymi sosami, których z pewnością nie zabraknie w grillowym menu.

Pamiętaj! Najlepszy efekt uzyskasz, gdy rozmrozisz warzywa przed użyciem – wówczas nie będą wysuszone, ani spalone.