Mix n’Go kasza z cukinią grillowaną i łososiem wędzonym
przepis

Mix n’Go kasza z cukinią grillowaną i łososiem wędzonym

SKŁADNIKI (1 porcja, 10 min):
Mix kasz z cukinią grillowaną i oliwą z oliwek 150 g
Marchewka Tarta PAKOWANA PRÓŻNIOWO 50 g
Seler Tarty PAKOWANY PRÓŻNIOWO 50 g
Mango świeże 30 g
Łosoś wędzony w plastrach 20 g
Roszponka 20 g
Winegret pomarańczowy 60 g
Sposób przygotowania:

Kaszę pozostawić do rozmrożenia. Marchew i seler odsączyć z zalewy. Mango obrać i pokroić w plastry.

Kaszę wymieszać z sosem winegret.



SPOSÓB PODANIA:

Składniki układać w wysokim pojemniku poziomo, a na wierzchu położyć plaster łososia zwinięty w rulonik, udekorować roszponką.



ILOŚĆ PORCJI Z 1 OPAKOWANIA PRODUKTU:

ok 7 porcji



RADA:

Pamiętaj, aby do dań w ofercie na wynos używać opakowań w 100% biodegradowalnych. Dowiedz się więcej >>