Sałatka z grillowanego łososia z falafelem i truskawkami

Składniki

Falafel z cieciorki i kukurydzy

24 szt.

Filet z łososia

4 szt. po 150 g każdy

Serek kremowy z ziołami

300 g

Truskawka

20 połówek

Borówka amerykańska

100 g

Mikro zioła

do dekoracji

Oliwa z oliwek

4 łyżki

Papryka chili

do dekoracji

Liczba porcji

4

Czas przygotowania

15 minut

Składniki

Falafel z cieciorki i kukurydzy

24 szt.

Filet z łososia

4 szt. po 150 g każdy

Serek kremowy z ziołami

300 g

Truskawka

20 połówek

Borówka amerykańska

100 g

Mikro zioła

do dekoracji

Oliwa z oliwek

4 łyżki

Papryka chili

do dekoracji

Sposób przygotowania:

Falafele z cieciorki i kukurydzy przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Łososia upiec na grillu.

Sposób podania:

Cząstki łososia, falafele, połówki truskawek i borówki układamy na talerzu. Dekorujemy serkiem kremowym, mikro ziołami i pokruszoną pietruszką. Polewamy oliwą z oliwek.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację