Snack z ryżem, warzywami i cheddarem z chipsami z sera długodojrzewającego i mieszanką sosów

Składniki

Snack z ryżem, warzywami i cheddarem

1000 g

Ser długodojrzewający owczy lub kozi

150 g

Sos BBQ

100 g

Sos cheddarowy

100 g

Pesto bazyliowe

100 g

Musztarda

100 g

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

10 minut

Składniki

Snack z ryżem, warzywami i cheddarem

1000 g

Ser długodojrzewający owczy lub kozi

150 g

Sos BBQ

100 g

Sos cheddarowy

100 g

Pesto bazyliowe

100 g

Musztarda

100 g

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Snack z ryżem warzywami i cheddarem upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.

Ser zetrzeć na tarce, rozłożyć na papierze do pieczenia i podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 40 sekund. Sosy przelać do dyspenserów.

Sposób podania:

Upieczone snacki ułożyć na talerzu, udekorować sosami oraz chipsami z sera.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację