Snack ze szpinakiem i serem provolone z musztardą i pomidorem
przepis

Snack ze szpinakiem i serem provolone z musztardą i pomidorem

  • role:
  • Przekąska
SKŁADNIKI (10 porcji, 10 min):
Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone 20 szt.
Suszone pomidory 100 g
Ser mozzarella 200 g
Musztarda 100 g
Świeża bazylia do dekoracji
Oliwa z oliwek extra vergine do smaku
Sól i pieprz do smaku
Sposób przygotowania:

Snack ze szpinakiem i serem provolone upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.

DMozzarellę pokroić na plasterki wielkości 1 kostki Snacków ze szpinakiem. Snack ze szpinakiem przełożyć mozzarellą, udekorować suszonym pomidorem.

SPOSÓB PODANIA:

Podawać na zimno. Przed podaniem udekorować musztardą i bazylią.