Mix warzyw Brunoise

Składniki

Brunoise brokuły

według uznania

Brunoise duet cukinii

według uznania

Brunoise duet marchewki

według uznania

Brunoise kalafior

według uznania

Różne rodzaje kasz

opcjonalnie

Oliwa smakowa

do smaku

Czosnek

do smaku

Zioła

do smaku

Ryby

według uznania

Owoce morza

według uznania

Mięso

według uznania

Liczba porcji

20 porcji

Czas przygotowania

15 minut

Składniki

Brunoise brokuły

według uznania

Brunoise duet cukinii

według uznania

Brunoise duet marchewki

według uznania

Brunoise kalafior

według uznania

Różne rodzaje kasz

opcjonalnie

Oliwa smakowa

do smaku

Czosnek

do smaku

Zioła

do smaku

Ryby

według uznania

Owoce morza

według uznania

Mięso

według uznania

Sposób przygotowania:

Wymieszać każdy rodzaj Brunoise z dowolnymi dodatkami smakowymi.

Rozłożyć do pojemnika GN, włożyć do pieca na 8 min, 140°C i 80% pary.

Na wierzchu ułożyć dowolne dodatki, ryby, owoce morza, mięso.

Sposób podania:

Brunoise stanowią szybką i różnorodną alternatywę dla dodatków skrobiowych i mącznych, świetnie absorbując smaki i aromaty. Przez długi czas utrzymują żywe naturalne kolory. Są doskonałe do sporządzania sals warzywnych, wegańskich okras np. do pierogów oraz jako składnik farszu.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację